کناف کاری چیست و نکات طلایی درمورد آن

کناف کاری

کناف کاری در چند سال گذشته به یکی از کارهای محبوب و پر استقبال در ساختمان سازی و صنعت طراحی و دکوراسیون داخلی تبدیل شده است. از گذشته تا به امروز، روز به روز به اهمیت ساختمان سازی افزوده می شود طوری که شاهد فناوری های جدید در این صنعت هستیم که سبب شده تا مصالح زیاد و جدیدی به کار گرفته شوند. این مصالح به این دلیل به کار می روند تا زیبایی و استحکام به ساختمان ها بدهند و مشکلات کم تری هم داشته باشند. یکی از مصالح کناف است که با استقبال زیادی مواجه شده است، در ادامه قصد داریم نکاتی را در مورد آن به شما بگوییم پس با فنی شو همراه باشید.

آموزش درایوال,آموزش کناف کاری,اموزش کناف کاری,

نگاهی به کناف

امروزه زیبایی داخلی ساختمان ها اهمیت ویژه ای پیدا کرده است؛ طوری که افراد حتی برای دفاتر اداری و جاهای مختلف هم به سراغ طراحی و دکور کردن می روند. استفاده از کناف و کناف کاری یکی از کارهایی است که در حال حاضر در هر خانه ای انجام می شود.

کناف یکی از سقف های کاذب به شمار می رود. پیش از هر چیز دیگری در این حوزه باید به شما بگوییم کناف در واقع درایوال است؛ اما از آن جایی که تولید کننده آن نام خانوادگی اش کناف بوده است در داخل کشورمان با این نام معروف شده است.

کناف صفحات گچی هستند که دارای روکش کاغذی می باشند که شما می توانید از ان ها استفاده کنید. در واقع یکی از مصالح ساختمانی خشک و بدون استفاده از آب می باشد که می تواند طرح های زیادی روی دیوار اصلی ایجاد کند.

 

کناف کاری در دیوارهای کاذب

کناف کاری با توجه به محلی که قرار است استفاده شود، تفاوت دارد. کناف کار باید تخصص و مهارت زیادی داشته باشد و درجاهای متفاوت به اشکال مختلف عمل کند. برای اجرای کناف در دیوارهای کاذب که معمولا برای سازه های قدیمی به کار می رود.

ابتدا پنل های گچی با استفاده از پیچ به یک سازه وصل شده و سپس این نوع کناف مقدار کمی فاصله می گیرد تا تاسیسات بین صفحه و دیوار قرار بگیرند.

یکی از دلایلی که افراد دوست دارند کناف کاری کنند این است که تاسیسات زیر آن پوشیده می شود و شکل نازیبایی هم به محیط نمی دهد.

 

کناف در دیوار کاذب جدا کننده

این مدل کناف کاری برای این به کار می رود که فضای داخلی ساختمان جدا شود و در آن از دیوار کاذب جذا کننده استفاده می کنند که دارای قاب فولادی سبک است. این مدل قاب ها به صورت سبک و پیش ساخته می باشند که صفحات گچی به صورت یک یا چند لایه با استفاده از پیچ مخصوص به آن وصل می شوند و در اخر تمامی درزهای ایجاد شده با استفاده از بتونه پر می شود و می توان کاشی یا کاغذ دیواری هم برای آن ها استفاده کرد.

 

کناف کاری در سقف کاذب

اجرای کناف مشبک در سقف کاذب یکی از مدل های کناف کاری می باشد که در واقع پر استفاده ترین آن به شمار می رود. در این مدل از تایل های گچی به کار گرفته شده که از با آویزهایی به سقف وصل شده و سپس تایل پیش ساخته به آن متصل می گردد. این مدل کناف کاری با توجه قابلیت تنظیم ارتفاع راحت و برداشت تایل، می توان به آسانی تاسیسات داخل سقف بررسی کرد.

 

درای وال,درایوال,فنی شو,

کناف کاری یک پارچه داخل سقف کارب

مدل دیگری از کناف کاری وجود دارد که در واقع آخرین مدل آن می باشد که شما باید برای انجام دادن آن، نخست زیرسازی فولادی را انجام دهید و پس از ان صفحات کناف با استفاده از پیچ و مهره را روی آن نصب کنید. زمانی که کناف کاری به اتمام رسید باید به سراغ بتونه کاری و درزگیری بروید. این کناف ها نسبت به بقیه روش ها در زمان اجرا سرعت بالاتری داشته؛ چون که بتواند پس از این که کار تمام شد آن را رنگ زد.

در زمانی که شما از کناف کاری یکپارچه استفاده می کنید می توانید مثل کناف کارب مشبک به تاسیسات دسترسی ساده و راحتی داشته باشید. پس از انجام مراحل گفته شده باید سطوح ناهوار را یک دست کرده تا رنگ آمیزی کنید. اگر بخواهید رنگ آمیزی بهتر بشیند می توانید از ماستیک استفاده کنید.

تیم محتوا فنی شو

نقد و بررسی‌ها

دیدگاه خود را بیان کنید :