دزدگیر اماکن و نکات طلایی مربوط به آن

دزدگیر-اماکن

استفاده از دزدگیر اماکن امروزه رونق بسیاری گرفته است. ازدیاد سارقین در فضای شهری و اماکن تجاری، نیاز افراد به سیستم‌های دزدگیر و اعلان خطر روز به روز بیشتر احساس می‌شود. در فضاهای شهری ایران سالانه بیشتر از صد هزار مورد سرقت از اماکن رخ می‌دهد، داشتن یک سیستم امنیتی عالی می‌تواند تفاوت زیادی را در نحوه احساس و آرامش شما ایجاد کند. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و به روز شدن اختراعات در زمینه دزدگیرها فروش اقسام دزدگیرها را در مارکت ها و فروشگاه‌ها شاهد هستیم.

در ادامه شما را با انواع دزدگیر اماکن برحسب کارایی، کیفیت و فناوری به کار رفته در آن‌ها و مواردی مربوط به نصب دزدگیر اماکن آشنا می‌کنیم پس با فنی شو همراه باشید.

انواع دزدگیر اماکن

سیستم‌های آلارم دهنده

کارایی این سیستم‌ها بسیار ساده و ابتدایی می‌باشد.در این نوع سیستم‌ها در صورت فعال شدن سنسورهایشان تنها قابلیت به صدا درآمدن آژیرهایشان را دارند و باید امیدوار بود که صدای آژیر سارق را فراری دهد. این نوع دزدگیر ساختمان از سنسور و آژیر هشدار دهنده تشکیل شده است و برای حفاظت‌ مکانهایی مناسب است که فرد خود حضور داشته و می‌تواند صدای آژیر را بشنود.

انواع دزدگیر اماکن,حسگرهای اولتراسونیک,دزدگیر اماکن,

سیستم‌های تماس گیرنده

این نوع سیستم‌ دزدگیر ساختمان خود بر دو نوع است.

سیستم‌های هشدار دهنده به تلفن ثابت: در این نوع سیستم‌ها با به صدا درآمدن آژیر با شماره تلفن فرد تماس گرفته و فرد را از فعال شدن سیستم امنیتی آگاه می‌کند. ازیک پنل و بلندگو آژیر و سنسورها تشکیل شده و می‌توان تا ده شماره پنل کنترل وارد کرد در صورتی که شماره تلفن اول پاسخگو نباشد با شماره بعدی تماس گرفته می‌شود.

سیستم تماس گیرنده با تلفن همراه: در این سیستم که دزدگیرهای سیم کارتی هم نامیده می‌شوند با تماس به تلفن همراه داده شده به سیستم فرد را از ورود غیر مجاز آگاه می‌کند، مزیتی که این  نوع سیستم نسبت به سیستم قبلی دارد نیازی‌ به ارتباط سیم تلفن به پنل کنترل نداشته و از طریق امواج GSM یا همان امواج موبایل با فرد تماس می‌گیرد و شخص را آگاه می‌سازد.

سیستم‌های دزدگیر اماکن هوشمند

این نوع سیستم ها از طریق شبکه‌های وای فای به گوشی شما متصل میشوند و بوسیله اپلیکیشن طراحی  شده در گوشی همراه یا با ارسال پیامک فرد را از ورود غیر مجاز آگاه می‌سازد. از مزیت‌های این سیستم کنترل از راه دور دزدگیر و شخصی سازی اماکن مورد نظر اعم از سیستم اطفاء حریق و خاموش و روشن کردن لامپ‌ها می‌باشد. در انواع دزدگیر اماکن این را می توان پیشرفته ترین نوع دانست.

دزدگیر ساختمان,سیستم‌های تماس گیرنده,سیستم‌های دزدگیر هوشمند,
سیستم‌های وایرلس یا بدون سیم

سیستم دزدگیر اماکن وایرلس سیستم‌هایی هستن که بین پنل مرکزی و سنسورهای سیستم هیج سیمی به کار نرفته و از طریق امواج رادیویی بسته به نوع حسگر با پنل ارتباط گرفته و وجود حرکت را به پنل منتقل می‌کند. مزیت دزدگیر ساختمان بدون سیم، نصب راحت آن‌ها و نبود امکان قطع ارتباط بین سنسور و پنل مرکزی می‌باشد.در موارد سیم دار هزینه زیادی صرف تعبیه و جاسازی سیم ارتباط می‌شود که سیستم وایرلس این نقص را برطرف میسازد. همچنین به خاطر نبود سیم نصب دزدگیر اماکن می توان سنسورهای بیشتری را در اماکن مورد نظر تعبیه کرد و سرعت آگاه سازی فرد را افزایش می‌دهد.

توجه داشته باشید که همه سیستم‌های معرفی شده  قبل می‌تواند سیم دار یا وایرلس باشند. اگر قصد دارید تجربیات خود را در دزدگیر ساختمان بهبود ببخشید و عملکرد بهتری را از خود به نمایش بگذارید در دوره آموزش نصب سیستم های حفاظتی ما شرکت کنید.

بررسی انواع حسگر به کار رفته در دزدگیر اماکن

در زیر ۶ نوع حسگر مختلف وجود دارد که سیستم انواع دزدگیر اماکن برای شناسایی یک متجاوز از آن‌ها استفاده می‌کنند.

سیستم‌های وایرلس یا بدون سیم,نصب دزدگیر اماکن,انواع دزدگیر اماکن,
حسگرهای حرکت مادون قرمز منفعل

همچنین به عنوان سنسورهای PIR این رایج ترین نوع حسگرهایی است که صاحبان منازل و فروشگاه‌ها از آن استفاده می‌کنند؛ زیرا عملی و مقرون به صرفه هستند. اصطلاح منفعل بدان معنی است که این حسگرها بدون نیاز به تابش و تولید انرژی خودشان کار می‌کنند. سنسورهای PIR می توانند به طور موثری تغییرات دمای محیط و همچنین گرمای بدن را تشخیص دهند. نکته قابل توجه این است که انرژی مادون قرمز نمی تواند از شیشه عبور کند، بنابراین زنگ خطر به دلیل حضور افراد یا حیوانات در خارج از خانه یا فروشگاه ایجاد نمی‌شود..

حسگرهای اولتراسونیک

ردیاب‌های اولتراسونیک از امواج صوتی با فرکانس بالا برای تشخیص هر نوع حرکتی در یک فضای محدود استفاده می‌کنند. آن‌ها فرکانس‌هایی بین ۲۵ کیلو هرتز و ۷۵ کیلوهرتز را انتقال می‌دهند که برای گوش انسان قابل شنیدن نیست. این فرکانس‌ها از دیوارها، سقف و همچنین مبلمان در یک اتاق محافظت شده بیرون می‌روند و در صورت تغییر ناگهانی در فرکانس تثبیت شده، زنگ خطر ایجاد می‌شود. هر شیء در حال حرکت می تواند فرکانس امواج صوتی اطراف را در فضای محافظت شده تغییر دهد، بنابراین این سنسورها بین متجاوزان و رهگذرها هیچگونه تمایزی قائل نمی‌شود:

حسگرهای اولتراسونیک,دزدگیر اماکن,دزدگیر ساختمان,
حسگرهای مایکروویو

حسگرهای مایکروویو به همان روش آشکارسازهای مافوق صوت کار می‌کنند.اما آن‌ها به جای امواج صوتی از امواج رادیویی با فرکانس بالا استفاده می‌کنند.مزیت استفاده از ردیاب‌های مایکروویو این است که امواج رادیویی می توانند از طریق دیواره ها عبور کنند،بنابراین در مقایسه با امواج اولتراسونیک صوت پوشش نسبتا بیشتری را ارائه می‌دهند.

سیستم‌های تماس گیرنده,سیستم‌های دزدگیر هوشمند,سیستم‌های وایرلس یا بدون سیم,

مدیر سایت

نقد و بررسی‌ها

دیدگاه خود را بیان کنید :