پکیج شوفاژ دیواری یکی از کارآمد ترین وسایل موجود در هر خانه ای است.کارآمد بودن پکیج ها از این بابت است که بسته به مدل انتخابی شما، توانایی کاهش مصرف انرژی گرمایشی را در منزل شما تا چیزی حدود ۲۰ % کاهش می دهد. پکیج دیواری به مراتب بسیار بهتر از پکیج های زمینی و قدیمی متداول در خانه های قدیمی می باشد. این نوع پکیج ها دارای مخزن گاز بوده که انرژی لازم برای کارکرد آن را تامین می نماید. وظیفه ی این پکیج های دیواری گرم کردن آب مصرفی روزانه ی شماست.
ممکن است به صورت کلی نصب پکیج های دیواری کار بسیار ساده ای باشد اما معقولانه تر کمک گرفتن از یک متخصص نصب پکیج های دیواری است. ما در این مقاله مواردی را به شما بازگو می کنیم که بتوانید بهترین پکیج دیواری را انتخاب کنید. با فنی شو همراه باشید.
مدار گرمایش مرکزی پکیج شوفاژ دیواری
منظور از مدار گرمایش مرکزی پکیج یک شبکه ی معمولی متشکل از لوله های توزیع کننده ی گرماست. این شبکه ها دمای بالا و پایین را برای آب مصرفی شما تامین می نماید. کارکرد این شبکه ی گرمایشی زمانی نرمال است که با درجه ی کمتر از ۶۵ درجه در حال گرمایش باشد. اما اگر شبکه شما دارای دمایی بین ۷۵ تا ۹۰ درجه کار کند، درجه حرارت پکیج دیواری شما بیش از حد بالاست. یکی از ویژگی های پکیج دیواری که می تواند آن را از دیگران متمایز کند، درجه حرارت مناسب شبکه آن است.
مزایا و معایب پکیج شوفاژ دیواری
نیازی نیست که در مکانی که پکیج شوفاژ دیواری نصب می گردد، خروجی هوا موجود باشد. در واقع گاز یا دود ناشی از پکیج از طریق لوله کشی دودکش تخلیه می گردد و این تامین هوای پکیج را میسر می نماید. لوله ای که برای تخلیه ی هوای پکیج نصب می گردد باید از جنسی باشد که در مقابل بخارات آب نیز مقاومت داشته باشد. یک پکیج دیواری حدود ۱۵ سال عمر خواهد کرد اما پکیج های زمینی حتی تا ۲۵ سال عمر خواهند کرد. پکیج های دیواری باید سالانه سرویس و نگهداری شوند. بهترین پکیج دیواری معمولا کمترین معایب را به همراه دارد و یکی از مزیت های خاص آن کیفیت فوق العاده و در کنار ایجاد کمترین صدای ممکن است.
پکیج شوفاژ دیواری در مقابل پکیج زمینی
علاوه بر پکیج های دیواری پکیج های زمینی نیز هنوز مورد استقبال مردم می باشد. هم اکنون در فرانسه ۶۰% پکیج ها بر روی دیوار و ۴۰% آن ها بر روی کف نصب می شوند. که البته هر یک از آن ها مزایای خود را دارند. به این صورت که پکیج شوفاژ دیواری ارزان تر و بهینه تر بوده و هم چنین به علت نصب بر روی دیوار فضای زیرین پکیج برای تخلیه ی هوا آزاد خواهد بود. که این البته فقط مزایای پکیج های دیواری است. یکی از مشکلات پکیج های دیواری این است که نسبت به پکیج های زمینی از مقاومت و استحکام کمتری برخوردارند. پکیج دیواری زمینی برای گرم کردن خانه هایی با وسعت زیاد بسیار مناسب است اما از محدودیت آن این است که به علت نصب بر روی زمین هوای آزاد از زیر آن قابل عبور نیست. همچنین از معایب آن گران بودن پکیج های زمینی نسبت به پکیج های دیگر است.
نکات ایمنی نصب پکیج شوفاژ دیواری
جهت نصب پکیج باید نکات زیر را رعایت کنید:
نصب پکیج شوفاژ های دیواری باید در ارتفاع مناسب و متناسب با مدل پکیج صورتپذیرد.و محل نصب پکیج باید دارای تهویه مناسب و بزرگ باشد.البته اگر پکیجی را انتخاب کرده اید که دارای دودکش و لوله ی تخلیه هواست دیگر فرقی نمی کند که پکیج را کجا نصب می کنید. امکان نصب این پکیج ها حتی در کمد نیز امکان پذیر است. به این علت که وزن پکیج های دیواری بالاست از نصب آن بر روی پارتیشن جدا خودداری نمایید. ترجیحا دیگ بخار را نزدیک آشپزخانه و حمام نصب کنید. اگر از پکیج زمینی استفاده می کنید دقت داشته باشید که کف محل نصب قدرت تحمل را داشته باشد. این پکیج ها را در بالای لباس شویی یا گاز که بخار و روغن را پخش می کنند خودداری کنید. در هنگام نصب بهترین پکیج دیواری هم اگر نکات ایمنی در نظر گرفته نشود ممکناست آسیب جدی به شما وارد کند.
بهترین برندهای پکیج شوفاژ دیواری
ایران رادیاتور از معتبر ترین برندهایی است که در ایران به تولید و فروش پکیج دیواری مشغول است. این شرکت با رعایت استانداردهای بین المللی از سال ۱۳۵۸ در رشت شروع به فعالیت نموده است.برند بعدی پکیج بوتان است که از سال ۱۳۳۲ در حال فعالیت در ایران می باشد. برند لورچ نیز از سال ۵۷ در شهر اصفهان شروع به فعالیت نمود اگرچه شهرت آن به میزان ایران رادیاتور و بوتان نمی باشد. پکیج بوش نیز از سال ۱۲۶۵ فعالیت خود را در آلمان آغاز نمود و تقریبا در این زمینه اعتبار کافی را کسب نموده است. در نهایت نیز برند اریستون هم از سال ۱۳۰۹ در کشور ایتالیا شروع به فعالیت کرد. این برندها معمولا بهترین پکیج دیواری ها را تولید می کنند. پکیج شوفاژ های دیواری هایی که ویژگی های خاصی را دارند.
نقد و بررسیها