انواع ریل کابینت را بشناسیم : کابینت یکی از وسایل پر کاربرد در منازل امروزی است، کابینت مانند هر وسیلهی دیگری از قسمتهای مختلفی تشکیل شده است که یکی از آنها کشو میباشد. داخل کشوی کابینت وسایل مورد نظر گذاشته میشود. ریل کابینت اتصالاتی است که برای باز و بسته کردن کشوی کابینت نصب میشود. وجود ریل باعث شده تا باز رفت و آمد کشوی کابینت به آسانی انجام میگیرد. در این مقاله در وب سایت فنی شو نگاهی به انواع ریل کابینت پس با ما همراه باشید.
ریل کابینت غلطکی
ریل غلطکی یکی از سادهترین انواع ریلهای موجود برای ساخت کابینت است. ریل غلطکی انواع مختلفی دارد که از جمله آنها میتوان به سفید و استیل اشاره کرد. جنس ریل غلطکی از فولاد ضد زنگ است. ریل غلطکی سیستم حرکتی راحتی دارد و آن را میتوان از ۲۵ تا ۵۰ سانتی متر تهیه کرد. ریل غلطکی برای کسانی که میخواهند در هزینههای خود صرفه جویی کنند گزینه خیلی خوبی است؛ چرا که هزینه پایینی دارد.
ریل کابینت ساچمهای
ریل ساچمهای یکی از انواع ریل کابینت است که برای کشوهای سنگین به کار میروند. ریل ساچمهای دو نوع دو تکه یا باریک و سه تکه پهن دارد که در زیر بدنه هر جعبه آن قرار میگیرد. ریل ساچمهای نسبت به سایرین استحکام بالاتری دارد و عموما حرکت کشو را روان تر و بیشتر باز میکند. ریل ساچمهای دارای طول ۲۰ تا ۱۰۰ سانتی متر است که سبب شده تا کشوها با عمقهای گوناگون ساخته شوند. ریل ساچمهای از جنس ورق آهن است و دارای پمپهایی است که پیش از بسته شدن کامل کشو سرعت آن را کاهش میدهند تا کشو ضربه و آسیب نبیند.
ریل کابینت ساچمهای لمسی
این مدل از ریل ساچمهای با توجه به تعداد ساچمهای که دارد، حرکت آن آرام و روان است. یکی از مزایایی که ریل ساچمهای لمسی دارد این است که کابینت از از وجود دستگیره بی نیاز میکند و با نصب آن و لمس انگشت دست میتوان کابینت را به راحتی باز و بسته کرد. ریل ساچمهای لمسی در اطراف خود دارای ضامن است که به صورت عکس هم نصب میشوند و نمیگذارند کشو خارج شود. همچنین از دیگر مزایای ریل ساچمهای لمسی میتوان به رنگ استیل آن اشاره کرد. ضمنا تنوع سایز ریل ساچمه ای از دیگر ویژگیهای آن است. ریل ساچمهای در بازار از سایز ۳۰ تا ۵۰ سانتی متر موجود است و قیمت مناسبی هم دارد.
ریل کابینت تاندم
ریل تاندم یکی دیگر از ریلهای کابینت است که برای کشوهای سنگین مورد استفاده قرار میگیرد. ریل تاندم سیستم پیچیدهتری دارد و از آرامبند برخوردار است تا شدت سرعت کشو را تنظیم کند. همچنین ریل تاندم مکانیسمی دارد که سبب شده تا کشوها خودکار باز شوند و تنها کافیست با انگشت کمی آن را فشار دهید.
ریل کابینت لگرا باکس بلوم
اگر بخواهیم به روز ترین ریل موجود برای کابینت را معرفی کنیم باید به ریل لگرا باکس بلوم اشاره کنیم. ریل لگرا با سه ارتفاع مختلف کوتاه، معمولی و بلند تولید میشود و تاچ قدرتمند ترین نسبت به بقیه دارد و تنها با لمس کوتاهی باز میشود. ریل لگرا دارای طراحی زیبا و ظریف است. همچنین نصب ریل لگرا بلوم ساده و آسان است. برای انجام آن تنها قسمت جلویی آن را در محل خودش قرار بدهید تا محکم شود.
ریل کابینت تاندم باکس
ریل تاندم باکس به شما این امکان را میدهد که هر کشویی با هر ابعادی داشته باشید؛ چرا که به عنوان یکی از قسمتهای کشور نصب میشود. در زمان ساخت کشو باید اول جلو، کف و انتهای آن را ساخته و پس از آن بدنه ریل در دو بخش کشو بگذارید تا این ریل به راحتی به کشو کابینت اضافه شود.
امروزه برای این که طراحی و دکوراسیون کابینت زیباتر و به روز تر باشد از کشوهایی بدون دستگیره بهتره میگیرند. برای این که کشو نیاز به دستگیره برای باز و بسته کردن نداشته باشد باید به سراغ ریلی برود که تاچ باشد. ریلهای تاندم باکس دارای سیستم آرامبند است و همین طور به صورت تاچ باز و بسته میشود.
ریل تاندم باکس وزن خوبی را میتواند تحمل کند این ریل توانایی تحمل کشو با وزنهای بالا را دارد. ریل تاندم باکس به راحتی ۳۰ الی ۵۰ کیلوگرم را تحمل میکند.
ریل کابینت فایر یا سفید
ریل فایر یکی از سادهترین ریلهای کابینت است که جنس آن فلز میباشد که دو نوار آن روی یک قرقرههای مجزا نصب شدهاند. ریل فایر و سفید هر بر خلاف سایر ریلهای گفته شده برای کشوهای سبک و ساده مورد استفاده قرار میگیرند.
ریل کابینت مگنتی مخفی
ریل مگنتی مخفی از دیگر انواع ریل است که صورت مخفی زیر کشو قرار میگیرد و قابل دیدن نیست. ریل مگنتی از آن جایی که خاصیت مگنت را با خود دارد به راحتی و با سرعت بیشتر از نسبت به دیگر ریلها، کشو را بیرون میآورد. از طرفی ریل مگنتی قیمت مناسبی هم دارد و مقرون به صرفه میباشد.
نقد و بررسیها