کناف کاری چیست

کناف کاری چیست

برای اینکه به پاسخ این سوال که کناف کاری چیست برسیم باید اطلاعاتی درباره کناف و نحوه شکل گیری آن بدست آوریم. کناف کاری جزو اصطلاحاتی می باشد که این روزها زیاد شنیده می شود. با روی کار آمد مواد و مصالح جدید، شکل ساختمان سازی نسبت به گذشته خیلی تغییر پیدا کرده است. کناف به صورت یک ورقه گچی می باشد که پوشش های مختلفی روی آن قرار می گیرند. کناف به دلیل انعطاف پذیری بالایی که دارد بیشتر برای سقف ها برای طرح ها منتوع استفاده می شود. کناف اولین بار توسط شرکت کناف تولید شد و نزدیک به نود سال در حال فعالیت می باشد.

از کناف معمولا به صورت دیوارها جدا کننده و سقف استفاده می کنند که صفحات پوششی روی آن ها نصب می شود. به مجموعه ساخت و سازهای که به کمک کناف انجام می شود، کنافکاری می گویند. نام دیگر کناف، Dry Wall می باشد. درای وال ها به دلیل وزن سبکی که دارند از نظر ایمنی و امنیت در سطح بالایی هستند و برای مناطق زلزله خیر بهترین گزینه می باشند. همچنین کنافکاری جایگزین مناسبی برای رابیتس کاری است. از نظر هزینه و زمان اجرا و پیاده سازی نسبت به مصالح دیگر خیلی بهتر است. دیوارهای کنافی می توانند به وسیله عایق بندی مانع از ورود صدا شوند.

در ادامه قصد داریم نکاتی را در این باره به شما بیان کنیم پس با ما همراه باشید.

نکات مثبت درباره کناف کاری

نکات مثبت زیادی درباره کناف وجود دارد و همین امر باعث شده تا کناف کاری خیلی رواج پیدا کند و محبوب باشد. در ساختمان هایی که از کناف کاری در آن ها استفاده شده است در مقابل زلزله خیلی ایمن هستند و در صورت اینکه زلزله شدید باشد آسیب کمی می بینند.

نکته مثبت خوبی که درباره کناف کاری وجود دارد این است که سرعت پیاده سازی آن خیلی سریع می باشد و این باعث می شود تا روند ساختمان سازی زود پایان گیرد. در کناف کاری، به دلیل اینکه ضخامت پنل های آن کم است می توان استفاده بهینه بیشتری از فضا کرد. مصالح کنافی به دلیل وزن سبکی که دارند حمل و نقل آن ها راحت است و تجهیزات خاصی برای جا به جایی نیاز ندارد.

برای قسمت هایی از ساختمان که بد شکل هستند کناف کاری به خاطر انعطافی که دارد گزینه مناسبی می باشد. همچنین کنافکاری دسترسی خوبی برای تاسیسات ساختمان در اختیار افراد قرار می دهد و به راحتی می توان به همه تاسیسات دسترسی داشت. علاوه بر نکات مثبت، کنافکاری نکات منفی نیز دارد که حتما باید به آن ها توجه کرد. اولین نکته منفی کنافکاری مقاومت کم آن در برابر نم و رطوبت می باشد و بیشتر در مناطق مرطوب پنل های آن آسیب می بینند مگر اینکه از عایق های ضد رطوبت استفاده شود. روی پنل های کنافی بیشتر گرد و خاک جذب می شود. همچنین اگر در کناف کاری از کناف بی کیفیت استفاده شود ساختمان آسیب زیادی میبیند.

آموزش کناف کاری,اموزش کناف کاری,کناف,

کاربرد 

همانطور که گفته شد کنافکاری برای پایین آوردن وزن ساختمان و افزایش مقاومت آن در برابر زلزله خیلی مناسب است. کناف کاری در قسمت مختلف یک ساختمان قابل اجرا می باشد. سقف ها، به وسیله کناف کاری می توانند جذابتر دیده شوند و طراحی آن ها خیلی چشمگیر می شود. همچنین وزن سبکی نیز دارند. کنافکاری دیوار معمولا به صورت جدا کننده می باشد که پنل های کناف به قاب های آن پیچ می شوند. کناف کاری که در دیوارها دارای پوشش نازکی از جنس گچ و مقوا هستند برای راهرو مناسب می باشند و پوشش هایی از جنس فایبر گلاس که مقاومت بالایی در برابر حرارت دارند بیشتر در آشپزخانه ها مورد استفاده قرار می گیرند.

انواع کناف کاری ساختمان

کناف کاری به چند صورت مختلف انجام می شود. اولین حالت آن متحرک و قابل جا به جایی است. کنافکاری متحرک در ساختمان هایی به کار می رود که بیشتر به صورت اداری و تجاری هستند. در این نوع ساختمان ها، پنل های کناف را می توان به راحتی جدا کرد. نکته مثبت خوبی کناف کاری متحرک این است که دسترسی به تاسیسات خیلی راحت است. نوع دیگر کناف کاری ثابت می باشد. کناف کاری ثابت برخلاف متحرک بیشتر برای ساختمان های مسکونی به کار می رود. کنافکاری ثابت زیبایی و جذابیت بیشتری دارد و در اشکال مختلفی قابل پیاده سازی است.

کناف کاری,کناف کاری چیست,آموزش کناف کاری,

در این شغل از چه موادی استفاده می شود

در کنافکاری از صفحات و پنل های مختلفی استفاده می شود. این پنل ها شامل: پنل روکش دار گچی، پنل مسلح سیمانی، پنل گاردکس، پنل زئولیت، تایل معدنی، پنل گالوانیزه و موادی که برای درزگیری استفاده می شود. این پنل ها با توجه به موادی که دارند و ویژگی های عایقی آن ها برای یک قسمت به کار می روند.

تیم محتوا فنی شو

نقد و بررسی‌ها

دیدگاه خود را بیان کنید :