آموزش کابینت سازی ( دوره ی حرفه ای کابینت)

آموزش کابینت سازی

کابینت سازی یکی از شغل های محبوب و پر استفاده در سرتاسر دنیا محسوب می شود که روز به روز بازار کار آن گسترده تر می گردد، چرا که مدل های کابینت و استفاده از آن ها در آشپزخانه جدیدتر شده و یکی از نیازهای اساسی زندگی های امروزی است. این باعث می شود تا نیاز به کابینت ساز در جامعه جهانی بیشتر شود به همین دلیل کابینت سازی روز به روز مهم تر شده و آموزش کابینت سازی نیز اهمیت بیشتر پیدا می کند.

,,,

آموزش کابینت سازی

نگاهی به اساس کار کابینت سازی

در این رشته همان طور که مشخص است، کابینت کار باید پیش از هر گونه فعالیت کابینت را طراحی کرده و با انتخاب و استفاده از جنس مناسب مانند ام دی اف، آن را کلاف و تولید کند و سپس در جای خود نصب نماید، در واقع کابینت سازی از چندین مرحله تشکیل شده است که از جمله آن ها می توان به طراحی کابینت، انتخاب متریال مناسب، کیفیت و نصب آن ها اشاره کرد. همین طور یک کابینت کار باید خلاقیت و توانایی لازم را داشته باشد و بتواند از کوچک ترین فضاها هم بیشترین میزان بهره وری را ببرد و علاوه بر آن رنگ و نوع چوب را نیز انتخاب کند و به مشتریان در این زمینه مشورت و راهنمایی بدهد.

سرمایه لازم برای ورود به کابینت سازی

یکی از سوالات افراد مختلف این است که برای ورود به شغل کابینت سازی تا چه اندازه نیاز به سرمایه داریم، باید بگوییم که برای کابینت کاری شما باید ابتدا مهارت های لازم را بیاموزید، پس باید دوره های آموزش کابینت سازی شرکت کنید و سپس مهارت های لازم را بیاموزید و وارد بازار کار شوید. در این زمان می توانید به دو صورت عمل کنید، اول از همه این که به عنوان کار آموز یا همکار در کارگاه های کابینت سازی کار کنید و یا این که به صورت مجزا خودتان کارگاه بزنید که نیاز به هزینه های تهیه دستگاه و تجهیزات و … دارید.

برای یادگیری کابینت سازی از کجا شروع کنیم؟
اگر می خواهید وارد این کار شوید، باید ابتدا به سراغ دوره های آموزش کابینت سازی بروید تا در کم ترین زمان ممکن به شما مهارت های لازم را آموزش دهند. برای کابینت سازی شما می توانید خیلی سریع و راحت تر موارد مختلف را بیاموزید و از آن ها استفاده کنید. دوره های کابینت سازی خوبی که دارند این است که مطالب را از پایه و به صورت حرفه ای به شما آموزش می دهند و می توانید در زمان کم موارد مختلف را بیاموزید و در انتها مدرک نیز بهتان داده می شود. البته تجربه اساتید نیز در این زمینه کمک شایانی به شما خواهد کرد. شما به عنوان یک کابینت ساز باید ابتکار داشته باشید، خلاقیت ایجاد کنید و روش های ارتباط با مشتریان را نیز بدانید که تمامی این موارد به شما در دوره های فنی شو آموزش داده می شود.

کابینت ساز چه مسئولیت هایی دارد؟
برای این که یک نفر بتواند به خوبی کابینت سازی را انجام دهد باید یک سری مسئولیت ها را داشته باشد که از:
• انجام اندازه گیری های دقیق با رسم شکل
• طراحی کردن کابینت با توجه به فضا
• استفاده از وسایل و ابزارهای تخصصی
• رعایت و حفظ اصول ایمنی
• ارائه مشاوره و راهنمایی به مشتریان

چطور کابینت ساز موفقی شوید؟
اگر علاقه به رشته کابینت سازی دارید وارد آن شوید، یکی از اشتباهاتی که افراد انجام می دهند این است که تنها انگیزه آن ها درآمد بالای این شغل می باشد، در صورتی که اگر شما انگیزه و توانایی لازم برای کار در کابینت سازی را دارید می توانید از پس این رشته برآیید چرا که کابینت کاری نیاز به مهارت، توانایی، صبر و حوصله دارد و مسیر یادگیری می تواند برای شما سخت باشد که اگر علاقه و انگیزه کافی نداشته باشید، نمی توانید از پس آن برآیید.

تیم محتوا فنی شو

نقد و بررسی‌ها

دیدگاه خود را بیان کنید :