انواع مدل کمد دیواری

انواع کمد دیواری

انواع مدل کمد دیواری موجود

کمد دیواری یکی از وسایلی است که در خانه‌های امروزی به وفور کاربرد دارد. آپارتمان‌های این روزا مانند گذشته فضای کافی و بسیار زیادی برای جا دادن وسایل ندارند؛ از این رو از کمد دیواری استفاده زیادی می‌شود. کمد دیواری می‌تواند فضای زیادی را در خودش داشته باشد و وسایل زیادی جای دهد. در این مقاله با انواع و نکاتی درباره کمد دیواری آشنا می‌شویم پس با فنی شو همراه شوید.

کاربردهای کمد دیواری

کمد دیواری همیشه به عنوان محفظه‌ای برای جمع اوری کردن وسایل نیست؛ بلکه کاربردهای دیگری هم دارد. در بعضی ساختمان‌های امروزی از کمد دیواری به عنوان جدا کننده دو بخش خانه استفاده می‌کنند. به عنوان با کمد دیواری می‌توان اتاق خواب را از قسمت دیگر خانه جا کرد.

همچنین یکی دیگر از کاربردهای کمد دیواری، گذاشتن تلویزیون و قفسه است.  احتمالا در بعضی از اتاق خواب‌ها مشاهده کردید که یک کمد دیواری، داخل دیوار قرار گرفته است و تلویزیون هم روی طبقه آن  قرار گرفته است. با این کار برای قرارگیری تلویزیون دیگر نیازی به میز آن نیست و صرفه جویی زیادی در فضا می‌شود.

کمد دیواری ریلی

شاید مهمترین کمد دیواری که امروزه مردم علاقه زیادی به آن دارند؛ کمد دیواری ریلی است. کمد دیواری ریلی فضای زیادی از اتاق را نمی‌گیرد و به راحتی درب آن جابه جا می‌شود. کیفیت کمد دیواری ریلی از اهمیت زیادی برخوردار است؛ یراق آلات مورد استفاده شده در آن باید کیفیت خوبی داشته باشند. در بعضی از موارد برای این که در مخارج ساخت کمد دیواری صرفه جویی کنند، یراق و ریل‌هایی به کار می‌برند که تنها وزن‌های زیر ۳۰۰ و ۴۰۰ کیلوگرم را تحمل می‌کند و زمانی که فشار روی آن‌ها بیشتر می‌شود، کمد خراب می‌شود. از این رو در ساخت کمد دیواری ریلی که تنها دارای یک درب کشویی است باید از یراق آلات خیلی خوب استفاده شود.

komoddivari,آموزش ساخت کمد دیواری ریلی,آموزش نصب کمد دیواری کلاسیک,

کمد دیواری کشویی

این مدل کمد دیواری در گذشته کاربردهای خیلی زیادی داشتند. کشوهای این کمد دیواری بسیار کوچک هستند و عموما در پذیرایی برای جا دادن وسایل ریز استفاده می‌شود. کمد دیواری کشویی ساخت نسبتا ساده تری، نسبت به کمد دیواری ریلی و سایر مدل‌ها دارد و قیمت آن هم در بازار معمولا کمتر است.

کمد دیواری کلاسیک

این مدل از کمد دیواری‌ها در انباری برای گذاشتن ابزارها و وسایل بزرگ کاربرد دارد. از کمد دیواری کلاسیک معمولا در فضای پذیرایی و اتاق خواب استفاده نمی‌شود؛ چرا که نیاز به حجم بسیار بالایی دارند. کمد دیواری کلاسیک به فضایی حدودا ۶۰ سانتی متر نیاز دارد تا به خوبی درب آن باز و بسته شود.

کمد دیواری پی وی سی

اگر در بازار برای خرید کمد دیواری چرخی زده باید؛ مسلما با نام کمد دیواری پی وی سی مواجه می‌شود. کمد دیواری پی وی سی به کمدی گفته می‌شود که از پی وی سی ساخته شده باشد. پی وی سی ماده‌ای است که ضد رطوبت و حمله حشرات موذی است؛ از این رو در ساخت وسایلی که احتمال آسیب دیدگی آن‌ها با آب و … وجود دارد بیشتر است. ورق‌های پی وی سی عموما بین ۲ الی ۵/۱ سانتی متر هستند و رنگی به رنگ سفید و شیری رنگ دارند.

کمد دیواری pvc

کمدی که از پی وی سی ساخته شده باشد به راحتی قابل نظافت و شستشو است و در برابر رطوبت هم مقاومت دارد. همچنین جابه جایی کمد دیواری یکی از مشکلات عدیده مردم است. کمد دیواری با وزن سنگین، سخت حمل و نقل می‌شود. کمد دیواری پی وی سی نسبتا وزن بسیار سبکی نسبت به سایرین دارد؛ چرا که پی وی سی از پلاستیک ساخته شده است و وزن خیلی پایینی نسبت به کمد دیواری که از ام دی اف ساخته است دارد. به همین دلیل بیشتر افرادی که در طبقات بالای آپارتمان زندگی می‌کنند به سراغ تهیه کمد دیواری پی وی سی می‌روند.

انواع مدل کمد دیواری,کمد دیواری کشویی,کمد دیواری مدرن,

تعیین قیمت کمد دیواری

برای این که یک کمد دیواری با قیمت خوب بخرید باید چند نکته را در نظر داشته باشید. بدنه کمد دیواری عامل  اصلی در قیمت‌گذاری آن است. کمد دیواری که از مواد با کیفیتی مانند ام دی اف، اچ دی اف و … طراحی و تولید شده باشد مسلمان قیمت بالاتری دارد. همچنین درب کمد دیواری هم اگر از چوب طبیعی باشد قیمت بیشتری دارد اما اگر از مواد معمولی‌تری مانند پی وی سی و .. ساخته شده باشد قیمت آن پایین‌تر است.

مدیر سایت

نقد و بررسی‌ها

دیدگاه خود را بیان کنید :