میکروسمنت به پوششی گفته می شود که با سیمان، رزین، رنگدانه ها و سایر افزودنی ها تولید می شود و این ترکیب سبب شده تا چسبندگی آن افزایش پیدا کند. میکروسمنت به عنوان پوششی است که برای سطوح مختلف به کار می رود و ضخامتی بین ۲ تا ۳ میلی متر دارد. امروزه با توجه به سبک طراحی و دکوراسیون های مختلف استفاده از این پوشش ها کاربرد و کارایی زیادی دارد و شما می توانید در هر سبکی که می خواهید از آن ها بهره بگیرید. میکروسمنت هم در نمای داخلی و هم خارجی بناها به کار می رود.
انواع میکروسمنت
برای آموزش نصب میکروسمنت بهتر است ابتدا با انواع آن آشنا شوید که عبارتند از:
- میکرودک که مقاومت زیادی دارد و در مقابل سایش کارایی زیادی از خودش نشان می دهد؛ بنابراین به عنوان نوعی پوشش کف به کار می رود.
- اکواسمنت از جمله گران ترین پوشش ها به کار می رود که به عنوان پوشاندن دیواره استخرها استفاده می شود که می تواند در برابر نفوذ رطوبت و آب و همین طور سرخوردگی مقاومت کند.
- میکرواستون به عنوان پوششی محسوب می شود که دارای ضخامت بالایی دارد و مقاومت آن ها در مقابل تغییرات دما و بارش باران زیاد است و می تواند برای محیط هایی مانند نماهای خارجی و استخر مورد استفاده قرار بگیرد.
- میکروفینو نوعی پوشش استفاده می شود که دارای ظاهری شیک و جذاب است و ضخامتی به دیواره ها مناسب است.
ویژگی های پوشش میکروسمنت
برای آموزش نصب میکروسمنت بهترین کاری که باید انجام دهید، این است که ویژگی های این پوشش را بدانید. هر پوششی که امروزه در صنعت دکوراسیون به کار می رود از قابلیت های زیادی برخوردار است که برای میکروسمنت عبارتند از:
- قابلیت اجرا در کم ترین زمان ممکن و سرعت بالای نصب
- نظافت ساده و راحت
- عدم وجود درز
- طول عمر بالا
- دوام و مقاومت در مقابل حرارت و دما
- مقاوم در برابر نور خورشید و رطوبت
- رنگ و بافت متنوع
میکروسمنت در کجاها قابل استفاده است؟
میکروسمنت ها در جنبه های مختلف به کار می رود، شما می توانید با توجه به سبک داخلی منزل تان از مدل های مختلف آن بهره بگیرید. میکروسمنت از جمله مواد اولیه مهم است که در سبک های مدرن به کار می رود. همین طور در دیگر سبک ها هم می توان آن ها را استفاده کرد. این میکروسمنت ها در جاهای مختلفی به کار می رود که عبارتند از:
- پذیرایی
- آشپزخانه
- اتاق خواب
- سرویس بهداشتی
مهم ترین نکات برای انتخاب میکروسمنت
برای انتخاب میکروسمنت بهتر است به یک سری نکات توجه کنید که عبارتند از:
- میکروسمنت از شکل ظاهری دارای شباهت بالایی به بتن پولیش دارد.
- فضایی که میکروسمنت ها در آن ها استفاده می شود باید تهویه مناسب داشته باشد.
- تا هفت روز پس از اجرا نباید به آن فشار وارد شود.
- میکروسمنت بهتر است روی چوب اجرا نگردد
قیمت میکروسمنت
میکروسمنت از آن جایی که یک پوشش پر کاربرد است و در بازار با استقبال زیادی رو به رو می شود، قیمت متنوعی دارد. قیمت این پوشش به مواردی اعم از فضا، رنگ، کیفیت، مواد و …. بستگی دارد و با توجه به آن ها تعیین می شود.
آموزش نصب میکروسمنت
برای این که بتوانید در زمینه نصب پوشش های دیواری فعالیت کنید، باید ابتدا دوره های آموزشی آن را طی کنید. برای این دوره ها بهتر است به مراکز فنی و حرفه ای مراجعه کنید و به صورت تخصصی مراحل آن را بیاموزید. به همین دلیل آن ها تاثیر زیادی برای شما دارند. در نتیجه آموزش نصب میکروسمنت نیاز به یک سری ریز نکات دارد که بهترین کار برای شما این است که در مجموعه های تخصصی و زیر نظر اساتید با تجربه آن ها را بیاموزید.
نقد و بررسیها