آشنایی با روکش های مصنوعی و کاربرد آن ها

روکش های مصنوعی

روکش های مصنوعی از چوب تولید نمی شوند و جنس آن ها معمولا از ورقه های نازک پی وی سی و یا کاغذ می باشد. این روکش ها از طرح و رنگ های گوناگونی برخوردارند و از آن ها برای پوشش صفحات گوناگون مانند فیبر، نئوپان و … استفاده می کنند. این روکش ها در مقابل حرارت و رطوبت مقاوم هستند و امروزه از آن ها استفاده زیادی دادخ می شود. در ادامه نکاتی درمورد آن به شما می گوییم پس با ما در فنی شو همراه باشید.

لترون

مدلی از روکش های مصنوعی وجود دارد که جنس آن کاغذ تزیینی بوده و معمولا طرح دار یا ساده و با استفاده از رنگ های گوناگون عرضه می گردد که به آن لترون می گویند. این روکش برای پوشش سطوح یا ضخامت صفحات فشرده استفاده می شود.

از صفحات فشرده چوبی با روکش لترون برای طراحی و تولید مدل های مختلف مصنوعات پوبی و حتی کابینت ها به کار گرفته می شود. لترون کاربردهای گوناگونی داشته و برای هر کسی که می خواهد در صنعت کابینت سازی فعالیت کند شناخت آن واجب است.

روکش پلی وینیل کلراید

روکش مصنوعی دیگر که می خواهیم به شما معرفی کنیم پلی وینیل کلراید می باشد که برای طراحی و تولید کابینت به کار می رود. این روکش ها از رنگ، طرح و مدل های گوناگونی برخوردار است که ویژگی های متفاوتی دارد. انعطاف پذیری این صفحات زیاد است و از آن ها برای سطوح گوناگون مانند درب کابینت و نوار لبه استفاده می کنند.

اگر بخواهیم درمورد ویژگی های آن به شما بگوییم در مقابل رطوبت مقاومت خوبی داشته در صورتی که در برابر عوامل مکانیکی و فیزیکی مقاومت کمتری دارند.

روکش ملامینه

روکش ملامینه مدلی از این روکش است که از آن در طراحی و تولید از کاغذ آغشته شده به رزین ملامین استفاده می شود. این روکش در ابعاد و اندازه های مختلف طراحی و عرضه می شود. از آن جایی که روکش ملامینه به رزین ملامین فرمالدئید آغشته می باشد، در زمان چسباندن نیازی به استفاده از چسب نیست، چون که صفحات ان بر اساس فشار پرس و حرارت به آن چسبیده می شود.

تخته چوب یک لایه

تخته چوب یک لایه که به آن همسان هم گفته می شود اندازه های چوبی در آن از نظر ضخامت یکسان می باشند؛ از این رو همه آن ها ساختاری همگن و یه لایه دارند و ضخامت آن ها مقطع در آن ها مهم می باشد.

تخته خرده چوب چند ساله

این مدل تخته های از لایه های گوناگونی تشکیل شده که ذرات چوبی ریز در سطوح  رویی و ذرات چوبی درشت در لایه میانی آن قرار دارند. اگر بخواهیم از نظر ضخامت به تخته ها نگاهی داشته باشیم می توانیم لایه های آن را کاملا ببینیم. لازم به ذکر است که لایه های آن می توانند سه تا پنج لایه باشند.

آموزش روکش های مصنوعی,خرید روکش های مصنوعی,روکش مصنوعی,

انواع تخته فیبر

یکی دیگر از صفحات چوبی که باید آن ها را بشناسید، تخته فیبر می باشد که از الیاف و مواد دیگر تشکیل شده است. تخته فیبر با توجه به فرآیند تولید و جرم مخصوص انواع گوناگونی دارد. اولین آن تخته فیبر یک رو صاف می باشد.

این تخته صاف و سطح دیگر آن ناصاف می باشد که در آن خمیر الیاف روی توری دستگاه پخش می گردد. آب موجود در آن با توجه به فشار پرس و حرارت با توجه به منافذ طوری خارج می گردد و سطح زیرین تخته پخش می گردد و آب موجودی که در آن وجود دارد با توجه به فشار و حرارت خارج شده و سطح زیرین آن شکل توری می گیرد.

تخته فیبر با دانستیه متوسط یا MDF

ام دی اف که در صنعت کابینت سازی به آن نگاه ویژه ای می شود و کارایی و کاربرد خیلی زیادی دارد. ام دی اف به دو متد مرطوب و خشک طراحی و تولید می شود و جرم مخصوص آن حدودا ۰٫۶ گرم بر سانتی متر مکعب می باشد.

این تخته از نظر ضخامت مدل های گوناگون داشته و از آن استفاده زیادی می شود. اگر بخواهیم کاربرد ام دی اف را به شما بگوییم کاربردهای زیادی که به خصوص در کابینت آشپزخانه از آن استفاده می شود. این مدل صفحات به دلیل بهره مندی از بافت یک دست خیلی راحت لبه های آن فرم می گیرد و شما می توانید در جاهای گوناگون از آن استفاده شود.

تخته فیبر دو رو صاف

هر دو سطحی که این مدل تخته دارد صاف می باشد و مراحل تولید در آن فرآیند خشک حاصل می باشد. در عملیات خشک خمیر الیاف که به مدل خشک می باشد بدون نیازی به توری وارد پرس شده و سپس در اثر حرارت تخته فیبر دو رو صاف تولید می شود.

تیم محتوا فنی شو

نقد و بررسی‌ها

دیدگاه خود را بیان کنید :