نکات مربوط به شغل کابینت سازی

شغل کابینت سازی

نکات مربوط به شغل کابینت سازی

در چند سال اخیر دکوراسیون داخلی منازل خیلی مورد توجه قرار گرفته است. داشتن آشپزخانه هایی با دکور و کابینت های جذاب به یکی از دغدغه های افراد تبدیل شده است. همین مساله باعث شده تا شغل کابینت سازی به یکی از مشاغلی تبدیل شود که علاقه مندان زیادی پیدا کند. در اینجا به چندین مورد از نکات مهم که در شغل کابینت سازی کاربرد زیادی دارد اشاره می کنیم. کابینت سازی، یکی از حرفه هایی است که افراد زیادی در این چند ساله وارد آن شده اند ولی همه نتوانستند به موفقیت برسند. یک کابینت ساز برای اینکه بتواند حرفه ای شود و به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت کند باید دوره های مخصوص آن را طی نماید. شغل کابینت سازی به این صورت است که فرد باید بتواند یک کابینت مناسب با توجه به فضا و مدل آشپزخانه طراحی کند و بعد آن را اجرایی نماید. طبقه ها، کشوها، درب ها و قفسه ها کاملا باید هماهنگ با یکدیگر ساخته شوند. در واقع کابینت سازی تلفیقی از طراحی و محاسبات ریاضی است.

 

مهم ترین ویژگی کابینت سازی

اصلی ترین ویژگی که باعث موفقیت یک کابینت ساز و تفاوت آن با بقیه می شود میزان دقت و ظرافت آن است. اگر در کابینت سازی به صورت دقیق کار انجام نشود مشکلات زیادی را در پایان کار ایجاد می شود که نمای زشتی ایجاد می کند. نکته مهم دیگر که یک کابینت ساز باید به آن توجه کند این است که باید به صورت کاملا خلاقانه کابینت سازی را انجام دهد یعنی از فضاهایی که خیلی کوچک هستند بیشترین استفاده را کند و آن ها را نادیده نگیرد. یک کابینت ساز حرفه ای به خوبی متریال های مختلف را می شناسد و درباره آن ها اطلاعات کافی دارد. همچنین می تواند مشتریان را به خوبی برای انتخاب چوب مناسب راهنمایی و مشاوره کند. نکته مهم دیگر که برای شغل کابینت سازی اهمیت زیادی دارد تحویل به موقع کار است. گاهی اوقات بعضی از کابیت سازها کار را سر وقت تمام نمی کنند و همین امر باعث نارضایتی مشتری می شود. برای اینکه رضایت مشتری به طور کامل جلب شود باید در کار کابینت سازی خوش قول بود و کار را سر وقت تحویل دارد.

 

اهمیت سرمایه

نکته مهم دیگر در مورد وارد شدن به کابینت سازی میزان سرمایه است. سرمایه برای کابینت سازی به عوامل مختلفی بسته دارد که میزان آن را کم و زیاد می کند. برخی از کابینت سازها ترجیح می دهند که به صورت نصاب کار کنند و با کارگاه های تولید کابینت همکاری می کنند. این افراد نیازی به سرمایه خیلی زیاد برای اجاره کارگاه و دستمزد کارگر ندارند. با یک بودجه مناسب می توانند ابزارآلات مورد نیاز کابینت سازی را خریداری کنند و این کار را شروع نمایند. اما کسانی که می خواهند به صورت تخصصی تر کابینت سازی را انجام دهند نیاز به اجاره کارگاه و مغازه دارند. نیز افراد باید سرمایه زیادی برای کابینت سازی در نظر بگیرند. کارگاه کابینت سازی نیاز به دستگاه های برش ورق، وکیوم و لبه چسبانی دارد که هر کدام از این دستگاه ها قیمت بالایی دارند.

,,,

یک کابینت ساز باید چه مهارت هایی داشته باشد

یک کابینت ساز باید بتواند به صورت دقیق و درست اندازه گیری کند و نقشه های اجرایی را رسم کند. با توجه به فضایی که وجود دارد کابینت ها را طراحی نماید. به طور کامل با ابرازها و وسایل کابینت سازی آشنایی داشته باشد و نحوه کار با آن ها را بداند. کابینت باید به صورت کاملا ایمن نصب شود و اصول ایمنی باید در زمان نصب کاملا رعایت شود. یک کابینت خوب بخش های مختلفی دارد که به صورت اصولی روی هم قرار می گیرند. کابیت ساز باید بخش های مختلف را به خوبی نصب کند. این روزها برای کابینت ها ابزارها و اکسسوری های مختلفی در بازار وجود دارد که کابینت ساز باید آن ها را بشناسد و به مشتری معرفی نماید. برای انتخاب رنگ و مدل کابینت بتواند به مشتری مشاوره هایی را بدهد و آن را در انتخاب کابینت با توجه فضا کمک نماید. یک کابینت ساز حرفه ای با صبر و حوصله ی زیادی به خواسته های مشتری توجه می کند و سعی می کند آن ها را پیاده سازی نماید.

کابینت سازی یکی از شغل های پر درآمد محسوب می شود به دلیل اینکه کابینت بخش جدانشدنی از هر آشپزخانه یی می باشد. یک خانه برای اینکه دکورسیوان خوبی داشته باشد نیاز به آشپزخانه یی با کابینت های زیبا و جذاب دارد. افرادی که علاقه مند به شغل کابینت سازی هستند می توانند به آموزشگاه های فنی و حرفه ایی که در این زمینه دوره های مخصوص برگزار می کنند مراجعه نمایند. برای موفقیت در هر حرفه ایی ابتدا باید آن را به صورت حرفه ای آموخت و مهارت های لازم را در کنار تجربه کافی کسب نمود. تجربه و مهارت دو عامل مهم در یک شغل هستند.

تیم محتوا فنی شو

نقد و بررسی‌ها

دیدگاه خود را بیان کنید :