دوره آموزش کابینت سازی ( فنی و حرفه ای)

آموزش دوره کابینت سازی

دوره آموزش کابینت سازی به صورت صفر تا صد به آموزش افراد می پردازد. باید بهتان بگوییم که در حال حاضر مشاغل زیادی وجود دارند که برخی از آن ها مانند کابینت سازی برای همیشه محبوب بوده و بازار کار خوبی در اقصی نقاط دنیا دارند. در نتیجه برای این که افراد وارد آن ها شوند و بتوانند درآمد داشته باشند. دوره های آموزش کابینت شامل مراحل مختلفی است که در هر آموزشگاه می تواند با دیگری فرق کند. اما بهترین موسسات که زیر نظر فنی و حرفه ای عمل می کنند، کابینت سازی را از پایه تا پیشرفته آموزش می دهند تا کارآموز بتواند به خوبی وارد بازار کار شود.

 

,,,

مفاهیم دوره کابینت

آموزش کابینت سازی شامل موارد مختلفی است در این دوره ابتدا ابزارهای مورد نیاز، محاسبات کابینت، روش خرد کردن کابینت، برش، مونتاژ، اندازه گیری، برآورد، آنالیز کار، محاسبات و … انجام می شود و همین طور نقشه کشی ها و اندازه گیری لوازم آشپزخانه هم آموزش داده می شود. در این دوره شما می آموزید چطور در ارتفاعات و کنج ها کابینت کاری را انجام دهید و مدل های جدید طراحی کنید. صفر تا صد کابینت سازی و هر چیزی که نیاز باشد تا وارد کار شوید را می آموزیددر موسسه فنی شو علاوه بر کابینت سازی، شما آموزش های کابینت سازی سبک مدرن، آموزش تکمیلی ساخت کابینت، کلاسیک نئوکلاسیک کورین و … را هم می آموزید و پکیج کامل مهارت و حرفه ای شدن به شما ارائه داده می شود.

 

۳ نکته اصلی در یادگیری کابینت

شرکت در دوره آموزش کابینت آخرین مرحله نیست، بسیاری از افراد گمان می کنند، زمانی که وارد این دوره شدند دیگر می توانند روی کابینت سازی حساب باز کنند، اما برای انجام این کار باید یک سری موارد و نکات را هم در نظر داشته باشند.

 

۱) علاقه
هر چند کابینت سازی یکی از مشاغل پر درآمد است، اما زمانی که شما به آن علاقه نداشته باشید، نمی تواند به خوبی وارد آن شوید. کابینت سازی نیاز به صبر، حوصله، مهارت و توانایی در اندازه گیری دارد. هر کدام از این ها زمان می برد تا دست افراد در آن را بیفتد، بنابراین نیازمند تکرار تمرین است. در روزهای اول نمی توانید به خوبی یک کابینت را نصب کنید، شاید پس از چندین بار هم تمرین نتوانید مانند یک فرد حرفه ای کابینت کلاف کرده و پیاده سازی نمایید، بنابراین باید تمرین، تکرار، صبر داشته باشید که تمام این ها در پی علاقه شما در این رشته می باشد.

۲) حتما مدرک معتبر بگیرید
متاسفانه برخی از افراد فکر می کنند، کابینت سازی تنها مهارت می باشد، در صورتی که امروزه کابینت سازی نیاز به مدرک معتبر دارد. این مدرک نشان می دهد تا شما در دوره های حرفه ای شرکت کرده اید و مهارت های لازم را دارید، همین طور وجود مدرک سبب می شود تا شما بتوانید وارد بازار کار شوید و مهاجرت کنید. مدرک های معتبر با قابلیت ترجمه نشان دهنده این است که شما در شغل های بین المللی مانند کابینت سازی می توانید در دیگر کشورها نیز وارد بازار کار شوید.

۳) در صورت نیاز دوره های تکمیلی طی کنید
کابینت سازی نیاز به تکرار دارد، شما باید پروژه های زیادی انجام دهید، با نرم افزارهای معتبر آشنا شوید، طراحی های مختلف را ایجاد کنید و تمام خلاقیت های خود را پیاده سازی کنید تا بتوانید یک کابینت ساز با مهارت شوید. در بعضی مواقع شما نیاز به تکرار و تمرین بیشتری دارید، به همین دلیل در صورت برگزاری جلسات تکمیلی از انجام آن خودداری نکنید، چرا که هر چه در کابینت سازی تمرین کنید به بیشترین مهارت می رسید. از این رو شما می توانید خیلی ساده و با طی کردن مراحل آموزشی، در این شغل به تخصص و مهارت برسید.

 

ویژگی های کابینت سازان حرفه ای

۱٫ صبر و حوصله
۲٫ دقت و مهارت بالا
۳٫ اندازه گیری دقیق
۴٫ شناخت ابزارهای مورد نیاز نجاری
۵٫ دریافت مدرک معتبر
۶٫ مشتری مداری
۷٫ اجرای طرح های جدید و متنوع کابینت

 

مراحل شروع کابینت سازی

اگر تا به الان تصمیم گرفته اید تا وارد شغل کابینت سازی شوید، بهتر است یک سری مراحل را طی کنید تا بتوانید به عنوان کابینت ساز وارد بازار شوید که عبارتند از:
۱) شروع یادگیری کابینت سازی
۲) شرکت در دوره ها
۳) تکمیل دوره ها
۴) دریافت مدرک
۵) کارآموزی
۶) کار در کارگاه
۷) ایجاد کارگاه کابینت سازی

تیم محتوا فنی شو

نقد و بررسی‌ها

دیدگاه خود را بیان کنید :