آموزش نصب کابینت ام دی اف بصورت اجمالی

آموزش نصب کابینت ام دی اف

معرفی و آموزش نصب کابینت ام دی اف : امروزه کابینت یکی از وسایل ضروری برای هر آشپزخانه محسوب می‌شود. برای طراحی و ساخت کابینت از مواد اولیه مختلفی استفاده می‌کنند که یکی از آن‌ها ام دی اف است. ام دی اف یک مدل چوب است که ترکیبی از فیبر، چسب و رزین می‌باشد و از تخته سه لایه محکم‌تر و مقاوم‌تر است. ام دی اف به دلیل ویژگی‌هایی که دارد امروزه کارایی زیاد نصب به سایر مواد دارد. ام دی اف در طراحی و ساخت درب کابینت استفاده می‌شود چون که از مزایای بالایی برخوردار است.

ویژگی‌های ام دی اف

یکی از خاصیت‌های خوبی که ام دی اف دارد این است که ترک بر نمی‌دارد. ام دی اف با توجه این که مثل چوب با بالا و پایین رفتن دما و رطوبت منبسط و نقبض می‌گردد اما ترک ندارد؛ چرا که ساختار آن یک واحدی است. به همین دلیل اگر درب کابینت خود را از ام دی اف انتخاب کنید؛ دیگر نگران ترک خوردن و خط خوردگی آن نخواهید بود.

از طرفی از دیگر ویژگی‌های ام دی اف می‌توان به مقرون به صرفه بودن آن اشاره کرد. همانطور که می‌دانید، طراحی، ساخت و تولید کابینت می‌تواند چند میلیون تومانی برای شما هزینه داشته باشد. اگر جزء دسته کسانی هستید که می‌خواهید در هزینه‌های خود صرفه جویی کنید بهتر است به سراغ ام دی اف بروید؛ چرا که ام دی اف جزء محصولاتی است که با توجه به زیبایی ظاهری و مقاومتی که دارد از قیمت مناسبی برخوردار می‌باشد.

آموزش اندازه گیری طبقات کابینت,آموزش نصب کابینت ام دی اف,نصب متعلاقات کابینت,

نصب کابینت ام دی اف

با توجه به ویژگی‌های گفته شده کابینت ام دی اف جزء پرکاربردترین محصولات در آشپزخانه‌های امروزی به شمار می‌آید. اما برای نصب آن باید یک سری مراحل را طی کرد که عبارتند از:

نشانه گذاری کابینت ام دی اف

اولین کاری که باید انجام دهید این است که روی دیوار علامت گذاری کنید. یادتان باشد برای نشانه گذاری کابینت ام دی اف نباید همین جوری خطوط را رسم کرد؛ باید خطی را رسم کنید که حتما تراز باشد؛ چرا که هر گونه بی دقتی در مراحل بعدی نصب کابینت مشکل ایجاد خواهد کرد.

آموزش اندازه گیری طبقات کابینت,آموزش نصب کابینت ام دی اف,نصب متعلاقات کابینت,

آموزش نصب اتصالات کابینت ام دی اف

برای این که کابینت ام دی اف به خوبی روی دیوار قرار بگیرد؛ باید با اتصالات آن را محکم کرد. در طی سال‌های گذشته از اتصالات متنوعی برای نصب کابینت استفاده می‌کردند؛ اما یکی از ساده ترین آن‌های اتصال ۴۵ است که برای چوب و  فلز می‎باشد. برای اتصال با چوب باید مقطع مستطیلی ۱۶ در ۸۰ نصب میلی متر نصب کنید و برشی ۴۵ در وسط آن بزنید تا دو نیم شود و یک بخش آن روی خطوط ترسیم شده قرار بگیرد و دیگری روی کابینت.

نصب کابینت های زمینی ام دی اف

پس از انجام مراحل گفته شده باید به سراغ نصب کابینت ام دی اف بروید. برای این کار ابتدا کابینت‌هایی که قرار است روی زمین قرار بگیرند را نصب کرده و پس از آن با پیچ، فیکسشان می‌کنیم و در مرحله آخر تاج زیر مهتابی را نصب می‌کنیم.

آموزش اندازه گیری طبقات کابینت,آموزش نصب کابینت ام دی اف,نصب متعلاقات کابینت,

آموزش اندازه گیری طبقات کابینت ام دی اف

پس از این که کابینت را در محل خود نصب کردیم باید طبقات آن را هم اندازه گیری کنیم برای این کار اندازه آن‌ها را یک الی دو سانتی متر کوچیک تر از اندازه واقعی عمق آن در نظر می‌گیریم تا ریگلاژکاری به خوبی انجام شود. به عنوان مثال کابینتی دارید که پشت عرض آن ۵۰ سانتی متر دارد وعرض درب ۵/۴۹ باید باشد. از طرفی لازم به ذکر است برای اندازه گیری ارتفاع درب کابینت باید مثل عرض آن پیش بروید؛ البته ارتفاع درب کابینت دیواری و زمینی باید ثابت باشد.

طریقه لبه چسبانی کابینت ام دی اف

مرحله بعدی که باید برای نصب آن انجام دهید؛ برشکاری ابعاد مد نظر است و پس از آن لبه چسبانی با پی وی سی می‌باشد. برای لبه چسبانی درب و نمای اپن به سراغ نوار پی وی سی با ضخامت ۱ تا ۲ میلی متر می‌رویم. همچنین برای لبه چسبانی طبقات بهتر است از نوارهایی با ضخامت ۰/۱ استفاده نمایید.

آموزش اندازه گیری طبقات کابینت,آموزش نصب کابینت ام دی اف,نصب متعلاقات کابینت,

آموزش نصب لولای کابینت ام دی اف

در کابینت سازی پس از این که درب‎ها آماده شد با استفاده از دریل و مته گازور باید لولاها را روی درب کار بگذاریم و نصب کنیم. برای این که محل لولا گازور را ایجاد نماییم از لبه درب تا آن باید ۲۲ میلی متر فاصله پیدا کند. نکته‌ای که باید برای نصب لولا به آن توجه کنید این است که باید حتما لولا با لبه درب موازی باشد.

اگر میخواهید لولاها را بشناسید به این مطلب مراجعه کنید .

آموزش اندازه گیری طبقات کابینت,آموزش نصب کابینت ام دی اف,نصب متعلاقات کابینت,

آموزش نصب متعلقات کابینت ام دی اف

در مرحله آخر می‌توانیم به سراغ نصب درب‌ها برویم. باید درب‌ها را با فاصله یکنواخت از هم قرار دهیم که در اصطلاح فنی به آن ریگلاژکاری گفته می‌شود. نصب کابینت مانند هر کار دیگری به تجهیزات خاص خودش نیاز دارد. اره قطع کن یا فارسی بر، چکش بادی و اره خط زن دستگاه پی وی سی از جمله دستگاه‌هایی هستند که باید برای نصب کابینت ام دی اف از آن‌ها استفاده کنید.

 

تهیه شده در وب سایت فنی شو

مدیر سایت

1 دیدگاه برای آموزش نصب کابینت ام دی اف بصورت اجمالی

    علی :

    شیب بندی صفحه کابینت پس چی اموزش کامل بزارین لطفا

    حسن :

    سلام برای یادگیری نصب ام دی اف چقدر زمان می‌برد ممنون

دیدگاه خود را بیان کنید :