ابزارهای مورد نیاز برای کناف

ابزارهای مورد نیاز برای کناف

ابزارهای مورد نیاز برای کناف و بررسی‌ آن ها

ابزارهای مورد نیاز کناف اهمیت زیادی دارند. ابتدا باید نگاهی کلی به کناف در ایران می اندازیم. کناف یا درای وال، یکی از مصالح ساختمانی می باشد که امروزه کاربرد زیادی پیدا کرده است. کناف به دلیل داشتن ویژگی های خاصی مثل وزن سبک، سرعت بالای اجرا، کم حجم بودن و همچنین عایق بودن محبوبیت زیادی بین طراحان دکوراسیون داخلی دارد. شروع کار کناف نیازمند ابزار آلات خاصی است. بدون این ابزار آلات انجام کناف کاری امکان پذیر نمی باشد. داشتن ابزار آلات مختلف کناف باعث تمیزتر شدن کار نهایی می شود. این ابزار آلات شامل: تراز مگنت دار یا آهن ربایی، گان یا تنفگ میخکوب، برش قرقره ای دستی، چاک لاین یا ریسمان رنگی، پیچ کن، دستگاه پانچ، رنده جیبی، سنباده زن دستی، پخ زن، میخ فولادی، تراز لیزری و صفحات روکش دار گچی می باشد.

آموزش کناف کاری,ابزارهای مورد نیاز برای کناف,کناف چیست,

تراز مگنت دار یا آهن ربایی

یکی از کاربردی ترین ابزارها تراز مگنت دار می باشد. از این وسیله بیشتر برای اندازه گیری و تراز کردن سازه های فلزی کناف استفاده می شود. با کمک تراز مگنت دار می توان شیب ساخت و سازهای کنافی را به راحتی بررسی کرد و آن ها را صاف نمود.

گان یا تنفگ میخکوب

از این تفنگ های برای شلیک میخ های فولادی به سطوح بتنی و زیر سازهای آن استفاده می شود. تفنگ میخکوب جزو ابزارهای کناف است که سرعت کار را تا حد زیادی بالا می برد. میخکوب های در مدل های مختلفی با قدرت متفاوت در بازار وجود دارند.

برش قرقره ای دستی

از این وسیله برای ایجاد برش های سری و منظم که اندازه مشخص دارند به کار می رود. برش قرقره ای دستی، معمولا برای صفحات روکش دار گچی به کار می رود که عرض ۲۰ سانتی متری دارند. از ویژگی خوبی که درباره این برش وجود دارد این است که به صورت نواری پنل را برش می دهد.

چاک لاین یا ریسمان رنگی

برای تعیین سطح نصب سازه های فلزی از چاک لاین استفاده می شود. چاک لاین جزو ابزارهای اندازه گیری می باشد که به جز کناف کاری در بیشتر کارهای دکوراسیون داخلی به کار می رود. بیشتر چاک لاین های که در بازار وجود دارد ساخت کشور چین است.

پیچ کن

پیچ کن ها که به صورت دستی و برقی هستند برای نصب پیچ های سازه و با پیچ های پنل به سازه به کار می روند. پیچ کن های برقی سرعت بالاتری دارند و کار کردن با آن ها خیلی آسان می باشد. این وسیله در کناف کاری اهمیت زیادی دارد.

دستگاه پانچ

به کمک این دستگاه سازه های کناف را نصب می کنند و یا آن ها را به صورت موقت به هم متصل می کنند. دستگاه پانچ باعث می شود تا کار نهایی با ظرافت و تمیزی خاصی باشد. پانچ ها در مدل ها و قیمت های مختلفی در بازار وجود دارد.

رنده جیبی

در کناف کاری بعد از انجام برش سطوح، برای صاف کردن سطوح از این رنده استفاده می شود. رنده جیبی تمام برآمدگی های سطوح کناف که برش خوردن را از بین می برد. رنده های جیبی یکی از ابزارهای مورد نیاز کناف کاری می باشد و بدون آن کار نهایی دچار مشکل می شود.

سنباده زن دستی

از سنباده زن دستی برای پاک کردن و از بین بردن پرزهای سطوح برش خورده استفاده می شود. علاوه بر این، سنباده زن، سطوح بتونه کاری شده صفحات روکش دار گچی را کاملا صاف و تمیز می کند. کار نهایی که با سنباده زن دستی انجام می شود تمیزی بهتری دارد.

پخ زن

لبه های برش خورده صفحات روکش دار گچی برای بتونه کاری نیازمند زاویه دار شدن هستند که این کار توسط دستگاه پخ زن انجام می شود. زاویه های این دستگاه انواع مختلفی دارد معمولا زوایای ۲۲ و ۴۵ درجه برای کناف کاری به کار می رود.

میخ فولادی

بدون میخ فولادی کار کردن با تنفگ میخکوب امکان پذیر نمی باشد. این میخ های صفحات مختلف را به متصل می کنند و جنس آن ها از فولای می باشد. از میخ های فولادی در صنایع مختلف استفاده می شود و در اندازه های مختلفی تولید می شوند.

تراز لیزری

تراز کردن صفحات کناف به وسیله تراز لیزری انجام می شود. این تراز یکی از سریع ترین وسیله های تراز کردن می باشد که استفاده از آن خیلی رواج پیدا کرده است. با کمک تراز لیزری، می توان شیب مورد نظر را روی صفحات ایجاد کرد.

صفحات روکش دار گچی

یکی از مصالح اصلی کناف کاری این صفحات روکش دار می باشد. جنس آن ها از گچ بوده که دارای پوشش های مختلفی هستند. صفحات روکش دار در ضخامت های مختلفی مثل: ۱۲ و ۹ میلی متر در کناف کاری استفاده می شوند و همچنین انواع مختلفی مثل: عایق رطوبت، عایق حریق و عایق صدا دارند. سطح این صفحات معمولا با کاغذ پوشانده می شود.

تیم محتوا فنی شو

نقد و بررسی‌ها

دیدگاه خود را بیان کنید :