علت خرابی درب آسانسور و چگونگی تعمیر آن

درب آسانسور عمدتا دارای دو جنبه می باشند: ایمنی و تزئینی. نصب ، تنظیم و تعمیر درب آسانسور به صورت دقیق و اصولی باعث می شود که از سقوط احتمالی افراد و بارها جلوگیری شود. اما از نظر مدل درب های آسانسور به دو نوع درب طبقه که بسته به توقف های آسانسور در طبقات در محل ورودی کابین نصب می شوند و درب کابین که روی خود کابین راه اندازی می شوند.

رگلاژ درب آسانسور نیز یکی از قطعاتی است که ماهی یک بار نیاز به نرم شدن دارد و باید به صورت مستمر از آن نگهداری کرد. درب آسانسور در دو نوع اتوماتیک و لولایی وجود دارد. برای نصب این دو نیاز است که کار را به افراد متخصص در این حوزه سپرد. توجه داشته باشید درب های آسانسور ارزان قیمت باعث می شود که زودتر باعث خرابی شوند و بهتر است که برای داشتن درب آسانسور با کیفیت هزینه بیشتری را پرداخت کنید.

برای اینکه از خرابی درب آسانسور و مشکلات احتمالی آسانسور جلوگیری شود، نیاز است که افراد متخصص در این زمینه به طور مستمر و دقیق آسانسور را بازرسی کنند. اگر این کار نادیده گرفته شود، مشکلات خیلی سریع خود را نشان می دهند. درب آسانسور یکی از قطعاتی است که باید با رعایت اصول و نکات ایمنی راه اندازی شود و بعد از نصب نیز به طور مداوم از آن پشتیبانی شود. پیدا کردن علت خرابی درب آسانسور یکی از مشکلاتی است که فقط باید به دست یک متخصص حل شود.

امروزه تعمیر درب آسانسور به یک تخصص جداگانه تبدیل شده است و افراد متخصص در این زمینه زیاد هستند. چرا که این قطعه از آسانسور وظیفه مهمی را در قبال مسافرین و بار داخل کابین دارند. بنابراین نگهداری از آن امری مهم به شمار می رود.

تعمیر درب آسانسور,تعمیرات درب آسانسور,خرابی درب آسانسور,

عوامل خرابی درب آسانسور

اگر که ما بدانیم چه عامل هایی باعث خرابی درب آسانسور می شوند احتیاط بیشتری را در استفاده از آنها به خرج می دهیم. چرا که بسیاری از افراد این نکات را رعایت نمی کنند و باعث می شود که هزینه های زیادی را بابت تعمیر درب آسانسور متحمل شوند. برخی از این عوامل شامل موارد زیر است:

  • ضربه های ناگهانی و ناخواسته به درب های آسانسور
  • شتاب زیاد دادن به بستن درب ها
  • بستن دستی درب های اتوماتیک
  • باز کردن درب های دستی قبل از اینکه آسانسور به طور کامل متوقف شود
  • نادیده گرفتن صداها و تکان های درب آسانسور و به تعویق انداختن تعمیرات درب آسانسور

این عوامل و رفتارهای نامناسب با درب های آسانسور باعث می شوند که زودتر از آنچه که فکرش را می کنید فرسوده شوند و باعث می شود شما مدام درگیر تنظیم و تعمیرات درب آسانسور باشید! در نتیجه برای اینکه با موارد مربوط به تعمیر درب آسانسور بیشتر آشنا شوید با ما در تماس باشید.

انواع درب آسانسور

هماهنطور که گفته شد درب های آسانسور در دو نوع لولایی و اتوماتیک وجود دارند. درب های لولایی به دلیل سبک بودن و چارچوب ساده ای که دارند فضای کمتری را در محیط اشغال می کنند. این درب ها مشکلات خاص خود را نیز دارند. مثلا برای افراد سالمند، معلول و دارای ویلچر سختی هایی را ایجاد می کند. یکی دیگر از مشکلات رایج درب های لولایی باز شدن نود درجه آنها نسبت به دیوار است که خود باعث می شود راهرو مسدود شود.

درب های اتوماتیک آسانسور نیز در دو نوع سانترال (از وسط باز شو) و تلسکوپی (از بغل باز شو) وجود دارند. در مدل سانترال دو قسمت آن همزمان یا به هم نزدیک می شوند یا از هم فاصله می گیرند. سرعت باز و بسته شدن مدل سانترال نسبت به تلسکوپی بالاتر است. به همین خاطر از این نوع درب ها در ساختمان های پیشرفته تر و مکان هایی که نیاز است کارها سریع تر پیش بروند استفاده می شوند.

درب های آسانسور از نوع تلسکوپی، از یک طرف باز می شوند و سرعت آنها نسبت به درب سانترال بسیار کندتر است. قطعاتی که در درب های اتوماتیک به کار می روند شامل: سیل درب، لته ها، کفشک ها، چارچوب، و کناکت هستند. رگلاژ درب آسانسور، موتور، سردرب، درایو، قرقره ها و تسمه نیز از جمله قطعات درب کابین آسانسورو قطعه های نیاز برای تعمیرات درب آسانسور می باشند.

علت خرابی درب آسانسور,مشکلات درب آسانسور,تعمیر درب آسانسور,

نکات تکمیلی در استفاده درست از درب های آسانسور

نکات و اصولی در رابطه با درب آسانسور وجود دارند که رعایت آنها باعث می شود درب های آسانسور عمر طولانی تری داشته و نیاز به تنظیم و تعمیرات درب آسانسور به صورت مداوم نباشد. این اصول از این قرار هستند:

  • ارزان بودن درب آسانسور دلیلی بر با کیفیت بودن آن نیست، پس اگر می خواهید از هزینه های تعمیر درب آسانسور به طور مداوم جلوگیری کنید،‌ از همان ابتدا درب با کیفیت تری تهیه کرده و هزینه بیشتری صرف این کار کنید.
  • تکیه نزدن به درب آسانسوری که در حال حرکت است
  • در صورت نیاز به تعمیر و تنظیم درب آسانسور حتما از متخصصان در این حوزه استفاده کنید
  • درب هایی که اتوماتیک هستند هیچ وقت به صورت دستی نبندید
  • درب هایی که لولایی هستند، سعی کنید آنها را به آهستگی ببندید
امیر قمصری

1 دیدگاه برای علت خرابی درب آسانسور و چگونگی تعمیر آن

    محمد مهمانی :

    سلام . یا واحد از اپارتمان شش طبقه در صباشهر شهریار که هر طبقه دو واحد ۲۰۰ متری دارد را پیش خرید کرده ام . درب نصب شده در طبقات برای ورود و خروج به اسانسور هنگام باز شدن مسیر راه پله را مسدود میکند سازنده ساختمان برای رفع این مشکل اقدام نمیکند من به کجا شکایت بکنم
    … محمد مهمانی

      مدیر سایت :

      سلام
      به اتحادیه یا سندیکا
      البته بعید میدونم به نتیجه برسید متاسفانه

    امیدمهدی نوریان :

    سلام،آسانسور ساختمان ما هنگام بسته شدن درب ریلی،استپ میکنه،و مجددا باز میشه،و حرکت نمیکنه،دوباره که کلید حرکت رو میزنیم،بازو بسته میشه و حرکت نمیکنه،ایراد از کجاست،لطفا راهنمایی کنید .ممنون

      مدیر سایت :

      مکانیزم سردرب احتمالا خرابه
      ولی کار شما نیست باید سرویس کار مجاز براتون درست کنه

        عليرضا :

        سلام ممنون از كار بسيار زيباتون
        من از شيراز مزاحمتون ميشم درب بعضي از طبقات اسانسور ما به سراميك كشيده ميشه ايا علت افتادگي درب ميباشد يا برامدگي سراميك ممنون كه جواب ميدهيد

          مدیر سایت :

          واقعا از هردو میتونه باشه
          تا کارشناس نبینه نمیشه نظر قطعی داد
          ممنون از نگاه خوبتون

دیدگاه خود را بیان کنید :