دوره کابینت حرفه ای

دوره کابینت حرفه ای

کابینت سازی یکی از مشاغل با درآمد بالاست که افراد با تجربه در آن می توانند نه تنها در داخل کشور بلکه در دیگر کشورها نیز به درآمد بالایی برسند و شغل داشته باشند. در کابینت سازی، فرد ماهر می تواند با استفاده از مصنوعات و محصولات چوبی مختلف، لوازم گوناگونی را تولید کند، به عنوان مثال کابینت های ام دی اف، هایگلاس، ممبران، تمام چوب، طرح چوب و … از جمله آن ها به شمار می روند. دوره کابینت حرفه ای به شما یاد می دهد که چطور بتوانید در کم ترین زمان ممکن موارد مختلف را بیاموزید و از آن ها بهره بگیرید. شما در این دوره می توانید صفر تا صد کابینت سازی و اصول آن را بیاموزید. همین طور به شما مهارت های مشتری مداری و انجام اندازه گیری در جاهای مختلف نیز آموزش داده می شود.

 

چرا شغل کابینت سازی؟

امروزه کم تر خانه ای را مشاهده می کنید که کابینت در آن استفاده نشده باشد، حتی بسیاری از افراد مدتی پس از استفاده کابینت آن ها را تعویض می کنند. کابینت ها در حال حاضر نه تنها برای قراردادن وسایل به کار می رود، بلکه جزئی از دکوراسیون محسوب می شود، بنابراین هماهنگ با دیگر از اجزای خانه گذاشته می شود. شما می توانید در نظر داشته باشید که کابینت سازی می تواند شکل و شمایل خانه از این رو به آن رو کند. به همین دلیل کابینت سازی کاری محسوب می شود که همیشه برای آن بازار کار فعال وجود دارد و می توانید در هر زمانی که مشتریان هستند، آن ها را تهیه کرده و به مشتریان عرضه کنید.

 

,,,

مفاهیم دوره کابینت حرفه ای

کابینت سازی از رشته های فنی و حرفه ای که از درآمد بالایی برخوردار است. در دوره حرفه ای کابینت سازی شما می آموزید که چطور انواع کابینت و مصنوعات چوبی را بسازید و دوره های آموزش نصب دستگیره، جک و ملزومات ام دی اف را کاملا یاد می گیرید.

 

کلاس های دوره آموزش کابینت سازی

تمام جلسات برگزار شده در دوره های آموزش کابینت سازی در کارگاه ها مجهز و زیر نظر اساتید ماهر و متخصص برگزار می گردد و پایان هر دوره به شما مدرک مجهز و معتبر به شما داده می شود تا بتوانید از آن ها به خوبی بهره مند شوید و به بازار کار بروید. همین طور جلسات دوره کابینت حرفه ای به صورت منظم برگزار شده و کارآموزان در طی دوره، پشتیبانی کامل آموزشی می شوند.

 

مهارت هایی که در دوره کابینت حرفه ای می آموزید:

  1. بررسی و شناخت ورق های لازم برای کار
  2. اندازه گیری دقیق برای طراحی و نقشه کشی
  3. بررسی و شناخت انواع مدل های ام دی اف
  4. بررسی و نصب یراق آلات
  5. مونتاژ و نصب کامل کابینت
  6. شناخت لوازم مورد نیاز کابینت سازی
  7. محاسبات کامل برش و اندازه گیری
  8. بررسی کیفیت های ورق ها
  9. مشتری مداری و ایجاد طرح های جدید

 

ویژگی های دوره کابینت

برای کابینت سازی دوره های مختلفی وجود دارد که هر کدام از آن ها دارای یک سری ویژگی ها هستند، اما اگر می خواهید در دوره های کابینت سازی شرکت کنید، بهتر است دوره ای را انتخاب کنید که نتایج بزرگی در زندگی شما ایجاد می کند. به همین دلیل شما باید برای انتخاب این دوره ها یک سری موارد را در نظر بگیرید که عبارتند از:

  1. کیفیت آموزش
  2. تجربه و مهارت اساتید آموزش
  3. نحوه برگزاری دوره
  4. مفاهیم آموزشی
  5. ارائه مدرک معتبر
  6. شهریه

 

زمانی که قصد دارید در دوره کابینت حرفه ای شرکت کنید، بهتر است به کیفیت آموزش و نوع موسسه توجه خاصی داشته باشید، چرا که در غیر این صورت نه تنها شهریه خود را هدر داده اید، بلکه انرژی، اشتیاق و شوری که برای برگزاری و یادگیری نیز داشته اید را هم از دست می دهید، در نتیجه بهترین کار این است که شما برای شرکت در این دوره ها به موسسات توجه خاصی داشته باشید.

 

در ادامه به یک سری سوالات متداول پاسخ می دهیم پس با ما همراه شوید.

 

  • کیفیت دوره های آموزشی به چه صورت است؟ دوره های کابینت سازی باید به صورت جامع و کامل باشد تا کارآموزان بتوانند وارد بازار کار شوند.

 

  • شهریه دوره کابینت حرفه ای به چه صورت است؟ شما می توانید این دوره ها را در کوتاه ترین زمان ممکن بیاموزید و شهریه هر دوره با توجه به آموزشگاه تعیین می شود که بهتر است استعلام بگیرید.

 

  • چطور می توان در شغل کابینت سازی موفق شد؟ کیفیت آموزشی، اشتیاق، علاقه و همین طور تمرین از لازمه های موفقیت در این شغل می باشد.
تیم محتوا فنی شو

نقد و بررسی‌ها

دیدگاه خود را بیان کنید :