دیوار کناف چیست و نحوه اجرای آن به چه صورت است؟

آیا می دانید دیوار کناف چیست یا از خود پرسیده اید که نحوه اجرای دیوار کناف چه طور است؟ خب ما اینجاییم تا به سوالات شما عزیزان پاسخ دهیم.

دیوار جداکننده کناف، امروزه برای جداسازی دیوارها در مکان های مختلف به کار گرفته می شوند که با نام درای وال نیز شناخته می شود. این دیوارها بیشتر برای فضای داخلی منزل، قسمت دیگر ساختمان ها و یا دیوارهایی که باربر نیستند کاربرد دارند. دو نوع از این دیوارها تحت عنوان سی.سی.دبلیو و یو.یو.دبلیو وجود دارند که در داخل چهارچوب در استفاده می شوند. سپس توسط پیچ های مخصوصی به همراه صفحه هایی از جنس چوب یا گچ روی در محکم می شوند.

در این میان ممکن است شکاف ها یا درزهایی بین قاب ها و صفحه های نصب شده به وجود بیاید که برای این کار از بتانه یا نوارهای چسبی برای پوشاندن آنها استفاده می کنند. این کار باید خیلی حرفه ای و با دقت انجام شود. با انجام این کار هیچ اثری از درزها و شکاف ها باقی نمی ماند که می توان آنها را با کاشی، سرامیک و یا عایق های صوتی و گرمایشی پوشاند. دیوار جداکننده کناف بسیار نازک تر از دیوارهای آجری و بتنی می باشند، به همین دلیل می توان به راحتی تغییرات دلخواه را در آنها ایجاد کرد. مثلا می توان انواع لوله کشی و تاسیسات برقی را با ایجاد حفره هایی از آنها عبور داد، که این خود یک مزیت های دیوار جداکننده کناف است.

تمام وسایلی که در زندگی ما باعث آسان شدن کارهای ما می شود مزایا و معایبی هم دارند. حال می پرسید مزایا و معایب دیوار کناف چیست؟

دیوار پیش ساخته,دیوار جداکننده کناف,دیوار کناف چیست,

معایب دیوار کناف

  • آسیب پذیر بودن در مقابل رطوبت و ضربه
  • در حمام و محیط های مرطوب قابل استفاده نیست
  • در این دیوار های در مکان هایی مانند باشگاه های ورزش رزمی نمی توان استفاده کرد زیرا در برابر ضربه های ناگهانی دوام ندارند.

مزیت دیوار کناف چیست

  1. دیوارهای کنافی به راحتی و در کمترین زمان ممکن قابلیت نصب را دارند.
  2. حتی شما می توانید پس از خریداری این نوع دیوارها، پس از مطالعه دفترچه راهنما اقدام به نصب و راه اندازی آن کنید.
  3. دیوارهای دیگر به علت مصالح سنگینی که در آنها به کار رفته، نصب آنها اغلب سخت به نظر می رسد. ولی دیوارهای درای وال تمام مشکلاتی که ممکن است هنگام نصب پیش بیاید را به مقدار قابل توجهی کاهش داده است.
  4. هزینه خرید و نصب این دیوار ها بسیار کم و مقرون به صرفه است
  5. این دیوارها هنگام زلزله واکنش مناسبی از خود هنگام لرزش نشان می دهند. زیرا مقاومت بالایی هنگام فشار دارند و طی آزمایشاتی که انجام شده،‌ این دیوارها تحمل بالایی دارند. به همین دلیل است
  6. این نوع دیوارها در مناطقی که شدت زلزله بسیار بالاست، بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. دفترچه راهنمای آن نیز با عنوان سازه لرزه ای ساختمان یا کناف ایران موجود است که می توانید با مطالعه آن جواب سوالات خود را در زمینه دیوارهای کنافی بیابید.
  7. وزن سبک این دیوارها یکی دیگر از قابلیت های مفید آنها می باشد که حدود ۷۰ تا ۸۵ درصد سبک تر از دیوارهای آجری و بتنی می باشند. علاوه بر این می توانند نیروهایی که به صورت قائم به آنها وارد می شوند را تحمل کنند
  8. از دیگر مزایای دیوارهای کنافی قابلیت تعمیر و تعویض آنها است. در هر مرحله ای از کار می توان به راحتی قسمت های مورد نظر را جا به جا کرد و در صورت هرگونه خرابی دیوار جدید را جایگزین آن نمود.
  9. فضای خالی پشت دیوارهای کاذب باعث شده که بتوان تاسیسات زیادی از ساختمان را از آن عبور داد. هنگام تعمیر کردن هر گونه تجهیزاتی در ساختمان می توان به راحتی این دیوارها را جا به جا کرد. این نیز یکی دیگر از مزیت های دیوارهای کاذب است که شما را از شر کندن دیوارهای بتنی و آجری راحت می کند!
  10. از این دیوارها می توان در انواعی از معماری های ساختمان از جمله دایره ای و قوسی استفاده کرد. چون انعطاف پذیر هستند و می توان شکل های دلخواه را از آن درست کرد.
  11. همچنین می توان بعد از اینکه کار کف سازی ساختمان تمام شد، شروع به نصب دیوارهای کاذب کرد و در مرحله آخر این کار را انجام داد.

دیوار کنافی,مزایای دیوار کناف,معایب دیوار کناف,

انواع دیوار کناف چیست؟

شماره بندی های دیوارهای جداکننده هر کدام ویژگی های مختص به خود را دارند. مثلا شماره های ۱۱۱ و ۱۱۲ و… که دولایه هستند که لایه اول پنل های کار و سازه دور دیوار در آن قرار می گیرند. در نوع اول این دیوارها مصالح کمتری در آنها به کار گرفته می شود و بیشتر برای قسمت های داخلی منازل و دفاتر کار کاربرد دارند.

کاربردهای مخصوص دیوار کناف چیست؟

دیوارهای کاذب در قسمت ها هم اندازه ای برش داده می شوند، سپس با قاب های فلزی اطراف آنها را می پوشانند. این کار باعث می شود از نفوذ آب به بخش های دیگر ساختمان جلوگیری شود. این ویژگی باعث شده هنگام تعمیر هر بخش دلخواه، هزینه زیادی صرف نشود. سقف های کاذب برای دیوارهای داخلی که قابلیت تزئین شدن دارند نیز کاربرد دارند. مثلا با آنها می توان سقف و دیوارهای آشپزخانه را زیبا سازی نمود یا جداره های آسانسور را با آنها پوشاند. این مورد برای آسانسورها،‌ باعث می شود که مقاومت آسانسور بالاتر رفته و از هرگونه حریق و حادثه دیگر جلوگیری کند.

یکی از مزیت دیوار جداکننده کنافی که می توان به آن اشاره کرد نصب آن در کمترین زمان ممکن است. دیوارهای جداکننده در انواع مختلفی وجود دارند. از دیگر ویژگی های آنها کم کردن بار ساختمان است. برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه اجرای دیوار کناف با فنی شو در تماس باشید.

امیر قمصری

1 دیدگاه برای دیوار کناف چیست و نحوه اجرای آن به چه صورت است؟

    لیلی :

    سلام برای یه دیوار چهار متری چند روز زمان میبره که نصب بشه؟؟

دیدگاه خود را بیان کنید :